CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Pret initial - anterior discount 9,90 RON
Preţul nostru 8,71 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 11,90 RON
Preţul nostru 9,52 RON
In STOC

» Salate de ton
Salata de ton, rosii, avocado si oua pentru doua persoane ( File ton Palacio de Oriente 200 g)

Pentru aceasta reteta simpla de salata de ton ai nevoie de un borcan file ton Palacio de Oriente, salata ,2 rosii, un avocado ,2 oua, ulei de masline, suc de lamiae, sare si piper.

 

Mod de preparare : se scoate fileul de ton Palacio de Oriente din borcan si se portioneaza in marimea dorita. Ouale se fierb 6 minute. Dupa ce s-au racit, se curate si se taie in sferturi.

Se spala frunzele de salata si se pun pe un platou. Se adauga apoi fileul de ton facut bucati , feliile de rosii , feliile de avocado si sferturile de oua  dupa care se stropesc cu ulei de masline si lamaie. Se rasneste apoi deasupra sare si piper dupa gust. Gata ! 

 

Salata de ton cu maioneza ( ARROYABE Borcan Ton galben maruntit in ulei vegetal 227 g )

Pentru aceasta reteta de salata cu ton avem nevoie de un borcan ARROYABE de ton galben maruntit, o  ceapa verde, marar verde , piper si maioneza dupa gust.

Mod de preparare : Tonul maruntit de la ARROYABE este ideal pentru aceasta reteta, fiind deja maruntit. Se scurge bine tonul, se spala ceapa verde si mararul si se toaca marunt dupa care se adauga peste tonul maruntit intr-un bol. Se amesteca toate aceste ingrediente bine cu maioneza si cu piperul proaspat macinat. Se fac tartine si se serveste rece.  Este o gustare rapida , facila si foarte buna pe care o puteti face la orice ocazie .

Salata de ton cu patrunjel, rodie si lipii aromate (Ton galben YELLOWFIN bucati in ulei de masline 260 g ARROYABE)

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de :

  • o conserva de ton Ton galben YELLOWFIN bucati in ulei de masline 260 g ARROYABE
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 bucata rodie
  • 2 lipii libaneze
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingura melasa de rodii
  • 1 mana de rosii cherry
  • menta
  • 2 linguri seminte de pin
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • sare si piper proaspat rasnit

 

Se taie lipiile in tringhiuri si se aseaza pe o tava de copt. Se amesteca chimionul cu 2-3 linguri de ulei masline si se ung lipiile cu sosul astfel obtinut. Punem lipiile in cuptorul incins la 180°C timp de aproximativ 10 minute, pana se rumenesc si devin crocante. Cat timp lipiile sunt la cuptor, se pregatesc restul ingredientelor.Incingem o tigaie si rumenim semintele de pin. Curatam rodia, spalam bine patrunjelul si menta si le tocam marunt. Rosiile cherry le vom taia in cubulete. Scurgem bine tonul ARROYABE si-l amestecam cu toate celelalte ingrediente folosind doua linguri. Salata se serveste impreuna cu lipiile crocante.

 

 

Salata picanta cu ton escabeche, telina apio , castravete si nuci ( Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS)

Pentru aceasta reteta de salata cu ton avem nevoie de :

  •   1 conserva CAMPOS Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g
  • 1 castravete fabio
  • 2 tulpini de telina apio (cu tot cu frunze)
  • 50g nuci
  • 15g mix de seminte
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 avocado ready to eat
  • sucul de la ½ de lime
  • sare si piper proaspat rasnit

 

Se spala legumele, apoi se curata ceapa verde, castravetele de coaja si se pastreaza cateva dintre frunzele de telina.

Castravetele se taie in doua bucati (pe lung), se curata semintele din interior cu ajutorul unei lingurite, apoi se taie fiecare bucata in felii. Feliem si tijele de telina. Curatam avocado si-l  taiem in cubulete. Se toaca marunt ceapa verde, iar nucile  ceva mai grosier.

Intr-un bol, punem tonul, legumele, nucile si semintele. Adaugam sare si piper dupa gust, uleiul de masline, sucul de lamaie si amestecam bine. La final, se decoreaza cu frunzele de telina ramase.

Ardei Piquillo umpluti cu salata de ton galben si garnitura de fenicul aromat ( Palacio de Oriente Conserva Ton YF bucati ulei 111 gr)

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de :

  • doua conserva ton galben Palacio de Oriente 111 g
  • un borcan ardei piquillo intregi ( 10-12 ardei )
  • o ceapa verde
  • usturoi dupa gust
  • o lingura de capere
  • 2 linguri patrunjel maruntit
  • 50 g de maioneza
  • Sucul de la ½ de lamiae
  • Ulei de masline
  • sare si piper proaspat rasnit
  • menta
  • o bucata fenicul curatat si spalat
  • otet balsamic

 

Se curata cu grija ingredientele si intr-un bol se pun urmatoarele : tonul bine scurs, ceapa maruntita,usturoiul, caperele maruntite, menta, maioneza, sucul de lamaie, 2 linguri de ulei masline, sare si piper dupa gust. Se mizeaza cu grija aceste ingredient pana compozitia devine omogena. Dupa aceasta se umplu ardeii piquillo cu aceasta compozitie cu ajutorul unei linguri de masa. Odata operatiunea incheiata, se pun pe un platou deoparte.

Pentru salata de fenicul,  se mixeaza feniculul bine curatat si taiat grosier cu ulei de masline, otet balsamic , patrunjel, sare si piper proaspat rasnite.

Ardeii se servessc alaturi de salata aromata de fenicul si de paine prajita. 

Salata provensala de ton cu aroma de lamaie si cartofi in vinegreta de Dijon ( File de ton alb BONITO del NORTE in ulei de masline 900 g ARROYABE)

Pentru aceasta reteta de salata cu ton avem nevoie de :

 

  • Un borcan  File de ton alb BONITO del NORTE in ulei de masline 900 g ARROYABE            
  • 500 g de cartofi noi
  • 3 linguri de masa ulei de masline
  • 2 linguri de masa suc proaspat stors  de lamaie
  •  2 linguri de masa de mustar de Dijon
  • 1 lingura de  usturoi maruntit
  • capere
  • 1 lingura de ceapa tocata
  • O lingura de ierburi de Provence
  • Sare si piper dupa gust
  • Cate o lingurita de cimbru, rozmarin si patrunjel

 

Se curata si se fierb cartofii cca 15 minute pana devin moi , se scurg bine de apa si se transfera pe un platou.

Intr-un bol se mixeaza uleiul de masline, sucul de lamaie, usturoiul, ceapa ,ierburile  de Provence , sarea si piperul pana compozitia se omogenizeaza.    

Pe platoul cu cartofi se adauga fileul de ton taiat grosier, caperele, vinegreta abia facuta dupa care se presara cu grija si cimbrul, rozmarinul si patrunjelul. Se poate servi alaturi de paine prajita.    

Salata de ton cu mazare (File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian )

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de :

  • Un borcan File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian
  • O conserva de mazare fina
  • 50 -60g de maioneza
  • O lingurita de praf de usturoi
  • Sare si piper dupa gust

 

Fileul de ton se marunteste si se aseaza intr-un bol dupa care se adauga mazarea scursa, maioneza, praful de usturoi si se rasneste sare si piper dupa gust. Se mixeaza pana cand compozitia se omogenizeaza.Se serveste cu paine prajita, eventual frecata cu un catel de ustoroi.

NzBjNTEzN