CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Pret initial - anterior discount 11,90 RON
Preţul nostru 9,52 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 21,90 RON
Preţul nostru 19,71 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 44,90 RON
Preţul nostru 38,17 RON
In STOC

Introducere » FOIE GRAS

slide

Foie-gras

Reusita unui produs gastronomic depinde intotdeauna de calitatea materiilor prime utilizate, in acest caz ficatul proaspat de rata. Toate produsele asociatiei poarta cu mandrie indicativul IGP ( Indicatie Geografica Protejata, marcata din anul 2000 cu o mica bulina pe fond galben-albastru ), garantiei a celei mai bune calitati la nivel mondial. Acest marcaj inseamna ca ratele au fost crescute natural si ingrasate in zona de sud-vest a Frantei, in conditii stricte si supravegheate de autoritati independete pentru a livra intotdeauna cea mai buna calitate din lume.


RON
RON
Producator:
GREUTATE:
Tara de origine:
 

Preţul nostru 62,90 RON

In STOC


 

Preţul nostru 24,90 RON

In STOC






Pret initial - anterior discount 44,90 RON

Preţul nostru 38,17 RON

In STOC
Promo
discount 15 %








Pret initial - anterior discount 59,90 RON

Preţul nostru 53,91 RON

In STOC
Promo
discount 10 %


 

Preţul nostru 329,90 RON

Stoc epuizat


 

Preţul nostru 34,90 RON

In STOC


 

Preţul nostru 27,90 RON

In STOC






























 

Preţul nostru 47,90 RON

Stoc epuizat
Nou














 

Preţul nostru 47,90 RON

Stoc epuizat



Foie-gras-ul este o veche specialitate culinara care a ajuns sa simbolizeze excelenta gastronomica frantuzeasca. Este cu adevarat un produs regional, cu legaturi organice  cu “terroir-ul” de unde provine.  Savoir-faire-ul si devotamentul pentru   munca bine facuta sunt transmise cu pretuire de la o generatie la alta.  La Maistres Occitans, atat pasarile cat si  traditiile sunt  cinstite si  tratate cu respectul cuvenit.

        Foie-gras-ul a fost intotdeauna laudat si pus in centrul atentiei de catre mai toti marii chefi bucatari francezi , devenind, in diverse forme de gatire, “regele” mesei  peste tot in Franta. Este apreciat atat in bucatariile cu stele Michelin cat si de catre gurmanzi, la ei acasa, fiind un adevarat ambasador al  faimosului „ joie de vivre á la française”.

        Ar mai fi de notat ca foie-gras-ul este bogat in acizi grasi nesaturati, acizi recomandati in dieta zilnica a fiecaruia dintre noi deoarece contribuie la reducerea nivelului colesterolului “rau ” din sange (colesterolul LDL – Low Density Lipoprotein) .

      Este recomandat sa puneti foie-gras-ul in frigider  minim 4-6 ore si sa il scoateti din frigider  cu 10-15 minute inainte de servire. In cazul conservelor, se introduce conserva scurt sub un jet de apa calda pentru a facilita scoaterea din conserva.  Se feliaza cu un cutit cu lamă subtire si calda sau cu o lira de feliere si  apoi se serveste cu paine taraneasca sau paine prajita.

YWFlNThhOD