Introducere » TON » Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei 111 g PALACIO DE ORIENTE


        

Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei 111 g PALACIO DE ORIENTE

Ton Yellowfin bucati in ulei vegetal


0x
In STOC

 

Numar produs: 00014
Producator: PALACIO DE ORIENTE
GREUTATE neta/ uscata: 111 g/ 72 g
Tara de origine: Spania
Preţul nostru fără TVA : 10,05 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
10,95 RON

în coş:
  Buc.  

VARIANTE PRODUS

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
Pe stoc:
Preţul:
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei  220 g PALACIO DE ORIENTE
00015
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei 220 g PALACIO DE ORIENTE
Stoc epuizat
Preţul nostru 13,48 RON
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei Pachet 3*80 g PALACIO DE ORIENTE
00013
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei Pachet 3*80 g PALACIO DE ORIENTE
Stoc epuizat
Preţul nostru 13,95 RON

DETALII PRODUS

Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei

Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3

Tonul Yellowfin este una dintre cele mai populare specii de ton iar aroma sa delicata il face foarte versatil, putand fi savurat in preparate diverse precum salate sau paste.

Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara

Ingrediente: Ton Yellowfin (65%), ulei floarea soarelui, sare. Produs sterilizat. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.

Informatii nutritionale/100g produs: Valoare energetica: 267kcal; grasimi19g/din care saturate 3.1g;glucide 0g din care zaharuri 0g; proteine 24g; sare 1.1g.

Masa neta - 111 g / Masa uscata - 72 g

Conditii de pastrare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere, continutul neconsumat se va transfera intr-un recipient nemetalic care se va pastra in frigider si se va consuma in termen de 48 de ore.

PALACIO de ORIENTE ofera un sortiment de produse asociate in mod tipic cu dieta mediteraneana,  punand accent pe valorile traditionale ale conservelor de calitate: ingrediente de cea mai buna calitate, naturale, sanatoase, fara conservanti si coloranti artificiali si cu gustul inconfundabil al uleiului de masline.

Produsele PALACIO de ORIENTE se remarca prin continutul ridicat de proteine si prin faptul ca sunt bogate in acizi grasi Omega 3 si Omega 6, ceea ce confera produselor PALACIO de ORIENTE urmatoarele beneficii :

  • Contribuie la reducerea colesterolului si a trigliceridelor
  • Prevenirea bolilor cardiovasculare printr-un consum constant de produse bogate in acizi grasi Omega 3 si Omega 6
  • Ajuta copii sa aiba o acuitate vizuala imbunatatita

Experienta si know-how-ul acumulat in cei peste 140 de ani de istorie sunt garantia calitatii produselor PALACIO de ORIENTE.

Reteta ardei Piquillo umpluti cu salata de ton galben si garnitura de fenicul aromat  ( Palacio de Oriente Conserva Ton YF bucati ulei 111 gr)

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de :

  • doua conserva ton galben Palacio de Oriente 111 g
  • un borcan ardei piquillo intregi ( 10-12 ardei )
  • o ceapa verde
  • usturoi dupa gust
  • o lingura de capere
  • 2 linguri patrunjel maruntit
  • 50 g de maioneza
  • Sucul de la ½ de lamiae
  • Ulei de masline
  • sare si piper proaspat rasnit
  • menta
  • o bucata fenicul curatat si spalat
  • otet balsamic

 

Se curata cu grija ingredientele si intr-un bol se pun urmatoarele : tonul bine scurs, ceapa maruntita,usturoiul, caperele maruntite, menta, maioneza, sucul de lamaie, 2 linguri de ulei masline, sare si piper dupa gust. Se mizeaza cu grija aceste ingredient pana compozitia devine omogena. Dupa aceasta se umplu ardeii piquillo cu aceasta compozitie cu ajutorul unei linguri de masa. Odata operatiunea incheiata, se pun pe un platou deoparte.

Pentru salata de fenicul,  se mixeaza feniculul bine curatat si taiat grosier cu ulei de masline, otet balsamic , patrunjel, sare si piper proaspat rasnite.

Ardeii se servessc alaturi de salata aromata de fenicul si de paine prajita. 

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OGQ5NmViZm