Introducere » TON » Conserva VENTRESCA Yellowfin in ulei de masline 110 g DIAMIR
Conserva VENTRESCA (BURTA DE TON) Yellowfin in ulei de masline
Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 si Omega 6
Ventresca de ton Yellowfinn de la DIAMIR reprezinta o experienta gastronomica aparte si este perfecta pentru a fi savurata ca atare pe o felie de paine prajita cu putin ulei de masline. Aflati aici mai multe detalii despre ventresca.
Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara.
Ingrediente: File din burta de ton Yellowfin (65%), ulei de masline, sare. Poate contine urme de moluste. Produs sterilizat. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 230kcal; grasimi14,2g/din care saturate 2,3g;glucide 0,1g din care zaharuri0g; proteine25,5g; sare0,47g.
Masa neta - 110 g / Masa uscata - 72 g
Conditii de pastrare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere, continutul neconsumat se va transfera intr-un recipient nemetalic care se va pastra in frigider si se va consuma in termen de 24 de ore.